Acces Bars

A fejünkön 32 pont található melyek gyengéd érintésével eltudjuk engedni azokat a gondolatokat, nézőpontokat, elképzeléseket és érzelmeket amelyeket életedben fontosnak tartottál és eltároltál.
Amikor a bárjaidat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ez lehetővé teszi, hogy a nézőpontok és hitrendszerek, viselkedési minták, amelyeket gyerekkorod óta futtatsz, hozzáférhetőek legyenek.
Ez a kezelés hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életed minden területén.
Ez nem egy hagyományos kézrátételes gyógyítás, ahol energiát adunk, ezt a te tested csinálja mi csak megengedjük neki, hogy elengedjen olyan korlátozó hiedelem rendszereket amik már nem járulnak hozzá életedhez.

A kezelés masszázs ágyon fekve egy pihentető folyamat, aminek során a fejen lévő pontokat érintjük, amelyek olyan életterületekre hatnak.A barok futtatása által jelen leszel, kevésbé fog a múlt meghatározni, így egy teljesen más jövőt tudsz teremteni.

A mai modern tudomány műszerekkel kimutatta, hogy egyrészt egy Bars kezelés annyit ér az agynak, mintha egy képzett jógi 3-4 órát meditálna. Másrészt a kezelés során a stressztől elliptoid alakúra torzult sejtek ismét gömb alakot vesznek fel a kezelés hatására.

Ez műszeres mérések eredménye. Lásd: Bars és tudomány

Mi történik?

Amikor a kezelő megfogja a kliens fejét, és tart néhány pontot, kiegyenlítődik a feszültség, levezetődik, és a fejünk lenyugszik. Gondolataink elcsitulnak, egyszerűen elkezdjük jól érezni magunkat.

32 pontról beszélünk. Mindegyik egy adott agyterülethez kapcsolódik, és egy adott életterületért felelős. Pl pénz, kontrol, kreativitás, kapcsolatok teremtése, test, szexualitás, gyógyítás, forma, struktúra, stb.

Amikor ezeket megfogjuk, akkor történik meg a csoda. Elengedünk, oldódik a feszültség, a stressz, a gyász, a fájdalom - mindaz, ami nem kell. Túl egyszerűnek hangzik? Pedig így van. Egyszerűen kioldódik.

Elhallgat végre a zsivaj a fejünkben, a belső beszéd, az én, az egó hangja. Ellazulunk, éberebbek, tudatosabbak leszünk.

Segít nyugodtnak lenni akkor, amikor máskor frusztráltak vagyunk.Másképplétezni,lélegezni, másképp reagálni, másképp élni.

Ez nem valami furcsa utópia, ez csak egy fizikális működés, egy technika, ami azt adja meg, hogy letegyük azt, ami zavar, amitől félünk, ami nyugtalanít.

Elmúlik a gyomorgörcs, a szorítás, a feszítés, és végre önmagunk lehetünk. A téma amin görcsöltünk megmaradhat, de görcs nélkül könnyebb lesz megoldani.

Élhetsz jól. Élhetsz úgy, ahogy gyerekkorodban megálmodtad, és már rég lemondtál róla, már talán el is felejtetted! Lehet más az életed!

Lehet több az ÉLET, mint ami eddig volt!

Na ezt adhatja meg ez a fejkezelés, ha Te is akarod, ha Te is hagyod, ha legalább kipróbálod!

Holistic Masszázs Bp. 1191 Eötvös u. 12
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el