HOLISTIC PULSING 

A LÉLEK MASSZÁZSA

Leginkább a masszázs fajták közé sorolható,gyengéd, mégis intenzív test lazítási technika.A Holistic Pulsing a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- ás öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Ez a technika az egyszerűségével egyedülálló és a kezelt személyeknél igen rövid idő alatt meglepő változásokat indít el.Célja az energetikai egyensúly elérése.A fogások meridiánokon a testet behálozó energiacsatornákon menek végig melyekre a kinai medicina is alapul.(A kinai medicina többezer évre visszanyúló holisztikus gyógyaszat.A betegségek létrejöttét a szervezet energia egyensújának felborulásával magyarázza.)

Célja az energetikai egyensúly elérése.A fogások meridiánokon a testet behálozó energiacsatornákon menek végig.(A kinai medicina többezer évre visszanyúló holisztikus gyógyaszat.A betegségek létrejöttét a szervezet energia egyensújának felborulásával magyarázza)A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat és néhány perc alatt kellemesen ellazít.A szervek működése az öngyógyító képességünk felerősödik. A ritmussa,üteme a szívveréshez hasonlít ettől a sejtemlékezet aktiválódik,megindul az öngyógyítás. A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet - lelket (tudat) - szellemet (gondolkodás) stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul

a hármas egység közötti egyensúly.

Megoldást kínál testi és lelki panaszokra.Látványos eredményeket ér el lendületet ad a hétköznapok megoldásához. A masszázs hatására megtaláljuk az utat belső bölcsességünkhöz, magabiztosabbá válunk, képesek leszünk változtatni életünkön. Fejlődésünkben továbblépünk, képességeinket fokozottabban használjuk.
A Holistic Pulsing jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a pánikbetegség, a depresszió enyhítésében, mint kisegítő terápia. Jótékony hatással van a fizikai és lelki traumák feldolgozására.
Várandós kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat,ellazulást segítő, stressz-oldó.A kezelést oldalt fekvő pozícióban is végezzük. A masszázs hatására a kismama felfrissül, oldódnak az izomgörcsök, a hát és derékfájás, csökkenhet a folyadék-visszatartás,javul az emésztés, megtisztul a nyirokrendszer. Mivel a masszázs nagyon gyengéd, nem okoz vérbőséget, így biztonságos a mama és a baba számára is.Gyermekkorban - akár születéstől kezdve - is nagyon ajánlott. Sok felnőtt korban problémát okozó fizikai, vagy pszichés állapot okát gyermekkorban sikerül "begyűjteni". A magzati életből, gyermekkorból hozott minták, sérülések akadályozzák a kiegyensúlyozott élet és a harmonikus kapcsolatok kialakítását. Már maga a születésünk is egyfajta trauma, hiszen kikerülünk anya pocakjából, a biztonságból. Még egy "hiperaktív" gyerek is pár perc alatt megnyugszik a kezeléstől, sok esetben el is alszanak. Ha igényli a gyermek, akkor természetesen bent maradhat a kezelés alatt a kísérő is.

A Holistic Pulsing nem tudja, és nem is kívánja az orvoslást helyettesíteni, de mint kiegészítő és támogató terápia, meglepő sikereket képes elérni.

A masszázs kényelmes ruhában történik.


Holistic Masszázs Bp. 1191 Eötvös u. 12
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el