Masszázsok testnek

SVÉD FLOW MASSZÁZS

A masszázs 3000 éves múlttal rendelkezik de talán még sosem volt ilyen nagy szükség rá, mint a jelenlegi felgyorsult életünkben. Visszaadja a mindennapokhoz szükséges energiánkat, emellet megnyugtat, ellazít, segít a hosszú évek alatt felgyülemlett feszültség és stressz oldásában és nem utolsó sorban fájdalom csillapításra is kiváló. Hatására feltör a mélyről a régen elfelejtett optimizmus, újra látni a megoldásokat az életünkbe csöppent problémákra és őszinte gyermeki boldogsággal tudunk a jövőbe tekinteni.

Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik,az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul.Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a  feszülő, görcsös izmokat. Fő célja a vér oxigénszintjének növelése, illetve az izmok és a szövetek méregtelenítése. A gyúró és dörzsölő mozdulatok oldják a feszültséget és enyhítik az izomfájdalmat. Látványosan nyugtatja az idegrendszert, a szorongást, a félelmeket,a stressz következményeit,fokozza a vérkeringést.A bőrt ért mechanikai hatások következtében a bőr méregtelenedik, sokkal rugalmasabbá válik, láthatóan megfiatalodik és még ezer ok amiért hasznos a svéd masszázs


LÁVAKÖVES MASSZÁZS

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza.Kézzel történő masszázs helyett vulkáni eredetű, simára csiszolt felületű, 50-54 °C-ra felmelegített szürkés/fekete bazaltköveket használunk. A lávakövek rezgésszáma a legmagasabb, és sokáig megtartják magas hőmérsékletüket és energiájukat. A masszázs során felmelegített masszázsolajat és illóolajakat használunk, melyek a felhevített bőrbe sokkal könnyebben és mélyebbre jutnak, így fokozottabban fejtik ki pozitív hatásukat.
 
A kezelés stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet.Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxáll.Javítja a keringést.segíti az izmok ellazulását , enyhíti az izomfájdalmakat , feloldja az izommerevséget,javítja a nyirokkeringést,gyorsítja az anyagcserét,segíti a méregtelenítés folyamatát,stresszoldó hatású,segíti a testben az energia áramlását-

INDIAI OLAJOS RELAX MASSZÁZS

Kifejezetten lassú,gyengéd ámde mély fogások "szigorú" tematika szerint építí fel a valóban Indiából származó masszázst.Az aromaterápiás masszázs kifejezetten ajánlott stresszes életmód, depresszió, lehangoltság, alvászavarok, migrénes fejfájás, hideg végtagok esetén, ülőmunkát végzők számára.
Élmény a testnek és a pszichének egyaránt.Felszabadít, feltölt testileg és lelkileg, utána úgy érzi magát az ember, mint aki teljesen újjászületett.
A különböző illóolajok más-más hatást gyakorolnak a szervezetünkre, ellazítanak vagy élénkítenek.
Az aktuális testi és érzelmi állapothoz jól megválasztott olaj és a masszázs kombinációjával a lazító, stresszoldó, a relaxáló és energetizáló, vitalizáló erő intenzívebbé válik, javul a közérzet.
Az aromaterápiás masszázs hatására fokozódik a testben a vér- és nyirokkeringés, oldja az izmok feszülését, fájdalomcsillapító hatású és a szervezetből is felgyorsul a méreganyagok távozása. Az illóolajok bőrön keresztül és belélegezve is stresszoldó, relaxáló hatással vannak az egész szervezetre.

TALP MASSZÁZS

REFLEX ZÓNÁK ÉRINTÉSÉVEL

A talpmasszázs amelett,hogy mindenkinek jól esik egy nehéz nap után számtalan poztív hatással van az egész testre.Àllás, sportolás, sőt még ülés közben is a lábad terheled. Ha sokat vagy talpon és relaxálni szeretnél, akkor a talpmasszázs és annak számos jótékony hatása az, amire szükséged van, hogy új erőre kapj! A talpmasszázs pozitív hatásai:-A teljes szervezet működésére harmonizáló hatású.Ellazít, oldja a testi és lelki feszültséget egyaránt.Serkenti a nyirokkeringést és a vérkeringést, ezáltal a sejtanyagcsere felgyorsul és fokozódik a szervezet méregtelenítése.Az aktivizált életenergiának köszönhetően testünk öngyógyító erői is működésbe lépnek.Erősíti az immunrendszert.Fájdalomcsillapító hatású.Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését. A talpmasszázzsal eléri, hogy a test az öngyógyító képességeit hadrendbe állítva, helyreállítsa az EGÉSZ-séget.Emellett rendkívül kellemes és személyre szabott mind a kifejtett erő, mind a masszázstechnika tekintetében.


Bambuszrúd masszázs

A Kínából származó, bambuszhengerrel végzett masszírozás illetve a tradicionális nyugati technika kombinációjának eredménye egy új, és erőteljes, amelynek célja a kötőszövet erősítése és reaktiválása, nyiroktisztítás, valamint a tökéletes relaxációs szint elérése. A Kínából származó, bambuszhengerrel végzett masszírozás illetve a tradicionális nyugati technika kombinációjának eredménye egy új, és erőteljes, amelynek célja a kötőszövet erősítése és reaktiválása, nyiroktisztítás, valamint a tökéletes relaxációs szint elérése.

Holistic Masszázs Bp. 1191 Eötvös u. 12
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el